Domů Aktuality Soutěž o registrace na půlmaraton zná vítěze

Soutěž o registrace na půlmaraton zná vítěze

​Jedinečnou šanci získat registrace na Mattoni 1/2 Maraton v Karlových Varech měli účastníci soutěže „Vyhraj a běž“. Jejich úkolem bylo správně odpovědět na otázky týkající se závodu. Ze zaslaných odpovědí nakonec byly vylosovány tři vítězné.

Do soutěže, kterou vyhlásil Karlovarský kraj ve spolupráci s agenturou RunCzech, přišlo 37 odpovědí. Ne však všechny byly správné. Do finálového osudí se jich dostalo třicet. Štěstí se usmálo na Romana Hýska z Karlových Varů, Hanu Ševčíkovou z Ostrova a Zdeňka Krále z Klášterce nad Ohří. „Výhercům přeji, aby si květnový závod užili a aby v pořádku dorazili do cíle,“ uvedla při předávání cen vicehejtmanka Eva Valjentová.

Mattoni 1/2 Maraton se v lázeňském městě poběží letos již potřetí. Na trať dlouhou 21,0975 kilometrů se vydá 3 500 běžců. Součástí běžeckého svátku je i bohatý doprovodný program, v rámci kterého se návštěvníci mohou těšit na Dm rodinný běh, 1/2Maratonské Expo, Marathon Music Festival či pozávodní party. Více informací o akci najdete na těchto internetových stránkách.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 6. 3. 2015 - 10:47