Domů Aktuality Karlovarský kraj se představí investorům na veletrhu v Cannes

Karlovarský kraj se představí investorům na veletrhu v Cannes

​Ve dnech 10. - 13. března se bude Karlovarský kraj prezentovat na veletrhu realitních a investičních příležitostí MIPIM v Cannes. Akce se účastní developeři, investoři, rozvojové agentury i zástupci samospráv. Náš kraj chce představit nabídku průmyslových zón, tradiční průmyslová odvětví nebo lázeňství. 
​Karlovarský kraj bude mít na veletrhu ve Festivalovém paláci v Cannes společný stánek se Středočeským krajem. Součástí nabídky budou publikace a propagační materiály týkající se rozvojových ploch a průmyslových zón v regionu, návštěvníci stánku uvidí filmy o lázeňství, regionálních památkách i přírodě.

„Náš region se nachází v samém srdci Evropy v těsném sousedství Německa. Dobrá návaznost na dálniční síť SRN ovšem není jediným benefitem, který Karlovarský kraj přichází nabídnout potenciálním investorům a developerům na veletrh MIPIM. Těmi dalšími jsou i velká průmyslová tradice, kvalifikovaná a finančně zajímavá pracovní síla a v neposlední řadě i velmi unikátní možnosti pro odpočinek, regeneraci a volnočasové aktivity. To vše činí z Karlovarského kraje zajímavé místo pro investice a podnikání,“ uvedla statutární zástupkyně hejtmana Karlovarského kraje Eva Valjentová. Podle ní se samotný nápad účasti na MIPIM jako vhodném způsobu propagace příležitostí, jež nejmenší z krajů České republiky investorům a podnikatelům nabízí, zrodil při společných jednáních zástupců krajské veřejné správy s regionálními podnikateli .


Veletrh MIPIM je zaměřený na realitní trh, investiční příležitosti, developerské projekty – rezidenční i komerční, na architektonické trendy a územní rozvoj v oblasti nemovitostí. Umožní vystavovatelům i návštěvníkům navázat kontakty s novými investory nebo partnery z vystavujících firem. O medializaci zajímavostí z veletrhu by se mělo starat více než 400 novinářů.

 
Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 25. 2. 2015 - 08:06