Domů Aktuality Výbor Regionální rady bude mít nového předsedu

Výbor Regionální rady bude mít nového předsedu

​Výbor Regionální rady regionu soudržnosti Severozápad na svém listopadovém zasedání přijal rezignaci předsedy Petra Navrátila. Funkci si vymění v prosinci tohoto roku s dosavadním místopředsedou, ústeckým krajským zastupitelem, Milanem Pipalem.



„Rezignaci jsem podal k 30. listopadu. Moje rozhodnutí souvisí s dohodou střídání zástupce za Karlovarský a Ústecký kraj po dvou letech a také s tím, že jsem byl zvolen starostou Chebu,“ uvedl náměstek hejtmana Karlovarského kraje Petr Navrátil, který bude od prosince tohoto roku zastávat funkci místopředsedy.

Kromě volby nového předsedy se členové Výboru Regionální rady zabývali také vyhlášením dodatečných výzev. Úřad Regionální rady již oslovil potenciální žadatele, aby si ověřil zájem v oblastech podpory 1.2 Podpora revitalizace a regenerace středních a malých měst, 2.2 Investice pro zlepšení fyzické infrastruktury obcí, 1.3 Infrastruktura v oblasti rozvoje lidských zdrojů, 3.1 Rozvoj dopravní infrastruktury regionálního a nadregionálního významu a 3.2 Rozvoj dopravní obslužnosti regionu.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 19. 11. 2014 - 16:10