Domů Aktuality V Sokolově se uskuteční výstava středních škol

V Sokolově se uskuteční výstava středních škol

​Nevíte si rady s výběrem střední školy? Tak přijďte na výstavu „Kam po základní škole“, která se uskuteční 24. a 25. října v prostorách sportovní haly Integrované střední školy technické a ekonomické Sokolov. Zváni jsou všichni žáci, kteří končí povinnou školní docházku, a jejich rodiče.
Vybrat si střední školu není rozhodně jednoduché. Aby žáci základních škol netápali a udělali si jasnou představu o nabídkách nejrůznějších vzdělávacích institucí, uspořádal Karlovarský kraj sérii výstav středních škol.

Na výstavě, kterou v tomto týdnu organizuje Integrovaná střední škola technická a ekonomická Sokolov, se představí tradiční krajské střední školy, které nabízí obory ukončené maturitní zkouškou, popř. obory zakončené závěrečnou zkouškou ve dvou i tříletém studijním programu.

Na akci se budou prezentovat i zástupci regionálních zaměstnavatelů, kteří zájemcům o technické a jiné vzdělávání poskytnou potřebné informace. Mezi vystavovateli návštěvníci najdou například Sokolovskou uhelnou, právního nástupce, a.s., Witte Nejdek spol. s r. o., Cornet s.r.o. Kraslice a jiné.

Výstava bude probíhat v pátek od 9 do 17 hodin a v sobotu od 9 do 12 hodin. Akce je realizována za finanční podpory Karlovarského kraje a města Sokolov.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 21. 10. 2014 - 09:10