Domů Aktuality Od 1. května povede KKN dosavadní lékařský ředitel Josef März

Od 1. května povede KKN dosavadní lékařský ředitel Josef März

​Po rezignaci generálního ředitele Karlovarské krajské nemocnice Petra Svobody bude nemocnice v Karlových Varech a v Chebu řídit dosavadní lékařský ředitel Nemocnice Karlovy Vary Josef März. Dnes o tom rozhodla na svém mimořádném zasedání Rada Karlovarského kraje.
​Rada kraje zároveň za Petra Svobodu, který byl i předsedou tříčlenného představenstva akciové společnosti, zvolila členem představenstva KKN primáře radiodiagnostického oddělení Jiřího Hoffmanna. Třetí členkou představenstva KKN zůstává vedoucí ekonomického odboru krajského úřadu Dagmar Divišová.

O změnách ve vedení nemocnice bude v příštím týdnu informovat své kolegy na zasedání krajského zastupitelstva náměstek hejtmana Karlovarského kraje Miloslav Čermák: „Vedení kraje očekává od pozměněného představenstva Karlovarské krajské nemocnice kroky, vedoucí k ekonomické a finanční stabilizaci nemocnice a zvýšení její výkonnosti a současně realizaci dalších opatření, které Rada kraje doporučuje schválit Zastupitelstvu Karlovarského kraje na jeho nadcházejícím zasedání 24. dubna. Představenstvo KKN by mělo předložit Radě kraje a následně ke schválení na červnové zasedání Zastupitelstvu Karlovarského kraje finanční a materiálně technické podmínky nutné pro zachování současné struktury a organizace řízení akutní lůžkové zdravotní péče, včetně finančních požadavků KKN na Karlovarský kraj.“
 
Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 17. 4. 2014 - 09:04