Domů Aktuality Ocenění "Spokojený zákazník za rok 2013" získalo 13 firem

Ocenění "Spokojený zákazník za rok 2013" získalo 13 firem

​Ocenění uděluje Sdružení českých spotřebitelů těm podnikatelům a firmám v Karlovarském kraji, které trvale poskytují své služby na vysoké úrovni. Regionální zástupci Sdružení českých spotřebitelů letos vybírali z 21 návrhů.


Firmy mohli navrhovat nejen oni, ale také kdokoliv z místních samospráv a podnikatelských komor. Vítězům poděkoval hejtman Josef Novotný: „Toto ocenění vnímám jako uznání kvality našich regionálních firem,“ uvedl hejtman Novotný, který také s podnikateli diskutoval o problémech se zákazníky i s úřady.

Ocenění je přiznáno na dva roky. Podnikatelé ho mohou používat například při prezentaci své firmy a soutěže se mohou účastnit opakovaně. „Ocenění Sdružení českých spotřebitelů vyjadřuje, že firma, která ho získala, trvale poskytuje služby v oboru svého podnikání v souladu s očekáváním spotřebitele,“ vysvětlil ředitel Sdružení českých spotřebitelů Libor Novák. Odborná komise podle jeho slov posuzovala přihlášení firmy také podle předmětu činnosti a místa podnikání.

Spektrum činností oceněných firem (43,5 KB, DOC) je velmi široké. Působí v oblastech, jako jsou například kadeřnické služby, sport a fitness, cestovní ruch a pohostinství, prodej bytových doplňků, opravy vozidel či prodej, opravy a servis kotlů, vodoinstalace a topení. Slavnostní akce se konala pod záštitou hejtmana a za finančního přispění Karlovarského kraje.

Za stránku zodpovídá Miroslav Smaržík
Datum aktualizace 28. 1. 2014 - 13:57