Domů Aktuality Na železniční trati ve směru Bečov - Rakovník se plánuje výluka

Na železniční trati ve směru Bečov - Rakovník se plánuje výluka

​Výluka se uskuteční ve třech etapách, přičemž každá z nich bude mít zvláštní výlukový řád. Vlakové spoje nahradí autobusová doprava.


První část výluky začne v úterý  27. srpna a potrvá do pondělí 2. září. Náhradní autobusy pojedou v úseku Bečov nad Teplou – Žlutice. Ve druhé etapě od  úterý 3. do úterý  10. září bude jezdit náhradní autobusová doprava  v úseku Bečov nad Teplou - Blatno u Jesenice – Jesenice. V poslední  etapě od  středy 11. do středy 25. září  budou moci cestující využít autobusy v úseku Bečov nad Teplou - Lubenec.

„Žádáme cestující o pochopení a omlouváme se za vzniklé komplikace. S ohledem na kapacitu autobusů doporučujeme v případě skupinových přeprav v předstihu nahlásit počet, a to osobně nebo telefonicky v železniční stanici Karlovy Vary Dolní nádraží, Infocentrum, 972 442 559 nebo v železniční stanici Karlovy Vary, Informace, 972 442 145, 972 442 204,“ uvedla mluvčí společnosti České dráhy Radka Pistoriusová. Možné je také využít e-mail:  KVR@cdcentrum.cd.cz. Přeprava jízdních kol je ve všech spojích náhradní autobusové přepravy vyloučena.
Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 23. 8. 2013 - 11:01